Retur produse


Dacă un produs achiziționat de pe MaiSigur.Ro nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Trebuie doar să ne trimiti un e-mail pe contact@maisigur.ro cu detaliile privind comanda si produsul returnat până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării și să alegi returnarea produsului prin curier. E-mail-ul trebuie sa contina:

- detalii despre produsul pe care vrei sa il returnezi (nr. comanda, produs, producator, model);

- motivul returului;

- modalitatea de predare a produsului (livrare prin curier sau predare personala);

- date retur (adresa livrare, e-mail, telefon, cont bancar);

- optiune retur (voucher sau produse la schimb, returnare bani).

Bine de știut

Dacă alegi returnarea prin voucher pentru o noua comanda:

  • Voucherul este transmisibil și se cumulează cu alte tipuri de vouchere și carduri cadou;

  • Perioada de valabilitate este de 24 de luni;

  • Voucherul se aplică pe produsele din oferta MaiSigur.Ro;

  • Seria voucherului este valabilă pentru o singură comandă.

Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare:

  • Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;

  • Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice;

Termeni și condiții de retur

Returul produselor achiziționate din magazinul MaiSigur.Ro poate fi acceptat în cazul în care termenii și condițiile sunt respectate, conform prevederilor O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor și privind modificarea și completarea unor acte normative.

Produsele comandate online pot fi returnate fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile, înainte de expirarea perioadei de retragere. Astfel, cumpărătorul are oportunitatea de a se retrage din contractul de vânzare fără a justifica motivul și a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

MaiSigur.Ro își rezervă dreptul de a accepta sau nu produsele achiziționate de către persoane fizice. În cazul persoanelor juridice, nu se acceptă returul produselor achiziționate.

În cazul returului, cheltuielile de curierat sunt suportate de către consumator și nu de către vânzător. Pentru protecția produselor, se recomandă păstrarea ambalajului.

În cazul în care manipularea și transportul conduc la diminuarea valorii produselor, consumatorul este responsabil, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Contravaloarea produsului poate fi rambursată în termen de maxim 14 zile de la data aducerii la cunoștință despre retur. MaiSigur.Ro își rezervă dreptul de a amâna rambursarea până la primirea dovezii conform căreia produsul a fost expediat.

De reținut

Consumatorii sunt rugați să verifice produsele înainte de retur. În cazul în care acestea prezintă urme de uzură, zgârieturi, șocuri, accesorii lipsă sau certificatul de garanție, MaiSigur.Ro va opri o suma din valoarea produsului cu TVA. Această sumă va fi comunicată după evaluarea de către specialiști.

În cazul abuzurilor, MaiSigur.Ro își rezervă dreptul de a refuza returul.

Consumatorii sunt rugați, de asemenea, să verifice integritatea produselor în momentul primirii pentru a întocmi un proces verbal pe loc, întrucât reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

În cazul în care se dorește modificarea datelor de facturare de pe persoană fizică pe persoană juridică, solicitarea poate avea loc în 48 de ore de la primirea produselor, iar termenul de soluționare a cererii este de până la 14 zile. Trebuie avut în vedere că numai facturile cu chitanță/bon eliberate la sediu pot fi modificate pe persoană juridică.

Puteti trimite sesizările și reclamațiile la adresa contact@maisigur.ro